Forside » E-Sport

E-Sport
 

Elektronisk sport står E-Sport for. Man spiller computerspil sammen med sit hold, hvor man konkurerer mod et andet hold. Man går til E-Sport for at forbedre sit spil, træne færdigheder, blive dygtige til at samarbejde, og det er instruktørens opgave at undervise i netop dette. Det er vigtigt, at en E-Sport-spiller ud over at spille computer har fokus på sund kost og motion for bl.a. at opnå bedre resultater. Derfor vil fokus på det også indgå som en del af undervisningen. Når man er til E-Sport, er det god stil at drikke vand og spise frugt.  

Borbjerg E-Sport er nu en realitet


Den første sæson blev på 6 uger. Holdene startede op i uge 21 og kørte til og med uge 26. Her er tiden blevet bruge til at få en fornemmelse for interessen, træningsånden, samarbejdet, niveauet m.m. Herefter varer en sæson et halvt år, så det hedder sommer til vinter og vinter til sommer. Sæsonen starter op i uge 33. Tilmeldinge starter d. 11/8 2018 kl 10.00.

 

 

Udlejning af computere

I skolernes ferier holder E-Sport, som foreningsaktivitet også fri. Der vil dog nogle dage i ferier og weekender være mulighed for at leje en computer i lokalet for 30 kr i 2 timer. Det vil fremgå af facebooksiden, hvis der holdes åbent i lokkalet.

Computere kan lejes i forbindelse med private arrangementer som f.eks. fødselsdage. Her lejer man 10 computere i 2 timer til i alt 300kr. Kontakt bestyrelsen for at booke.

 

LAN-Party
Som et startskud til E-Sport afholdt vi LAN-Party i november 2017 for at kunne fornemme, om der var opbakning til og stemning for at have E-Sport i Borbjerg. Der mødte omkring 60 børn og unge op med computere og godt humør. Det var en fantastisk oplevelse, og det har givet grobund for mange gode snakke om E-Sportens mange muligheder, hvilket formål det har, og hvad man kan lære ved at gå til det.
Igen her i marts har vi afholdt LAN-Party, hvor hele 84 børn og unge deltog. Det var med stor succes, hvor kommende instruktører stod for tilmelding til og afvikling af konkurrencerne.
Har man spørgsmål, er man også velkommen til at kontakte os 

Mail: borbjergesport@gmail.comBestyrrelsen består af:


Formand:         Malene Damgaard Jensen tlf 29 24 36 02
Næstformand:  Thomas Brødbæk

Kassér:            Karin Sejerskilde

Suppleant:       Wuthichan Inthasorn

Suppleant:       Susanne Lindholm


Følg facebookgruppen for Borbjerg E-Sport
SPONSORER

Kalender
 

Ny sæson starter op i uge 33. Tilmelding til E-Sport starter lørdag d. 11/8 2018 kl 10.00.

Tilmelding til LAN-Party starter lørdag d. 15. september kl 10.00 (sidste tilmelding mandag d. 1. oktober) Lan-Party er fra f
redag d. 5. oktober kl 16.00 til lørdag d. 6. oktober 2018 kl 10.00.

Kultur og Fritidscenter | Borbjerg | Hvam | Hvamvej 84| 7500 Holstebro | Tlf.: 2077 6300 | info(@)kulturogfritidscenter.dk | CVR. 14433902