Borgerforening » Lokalområdet » Borbjerg - Hvam


Velkommen til lokalområdet Borbjerg Hvam

Landsbysamfundet Borbjerg-Hvam har mange værdier og fordele:

- Er overskueligt
- Er vedkommende
- Skaber tryghedsfølelse

Der er dejligt ude på landet og i landsbyerne. Her får man det hele til lidt færre penge. Hus- og grundpriser er lidt lavere og det sociale netværk mange gange større end i byen.

Beboerne finder lettere sammen i givende og inspirerende fællesskaber. Her er gode traditioner for at engagere sig i lokale opgaver og stå sammen om at opnå nogle mål.

Folk møder hinanden i skolen, hos købmanden, på idrætsbanen, i Fritidshuset, sognegården og i kirken. For både børn og voksne giver det trygge rammer i hverdagen. Hjælpen er aldrig længere væk end naboen. Nærheden og også friheden til at være sig selv går hånd i hånd.

Vi har naturen lige uden for døren: Marker, søer, vandløb, skov og naturstier. Samtidig har vi en veludbygget skole, gode børnepasningstilbud (dagpleje, børnehave, skole-fritidsordning og en fritidsklub).

Området har et aktivt foreningsliv. Der bydes bl.a. på håndbold, fodbold, gymnastik, golf, speedway, jagt, ridning, foredrag, amatørteater og spejder.

Vort motto er: Vi glemmer aldrig vort udgangspunkt – nemlig det lokale. Men erkender også, at vi ikke kan klare alt selv. Et aktivt lokalområde er også åbent overfor omgivelserne. Vi samarbejder med kommunens øvrige 12 borgerforeninger, og har gennem de senere år fået etableret et godt samarbejde med Holstebro Kommune. 

I landsbyen vil og kan vi – og vi kan, fordi vi vil.

Med venlig hilsen Borbjerg-Hvam Borgerforening

Kultur og Fritidscenter | Borbjerg | Hvam | Hvamvej 84| 7500 Holstebro | Tlf.: 2077 6300 | info(@)kulturogfritidscenter.dk | CVR. 14433902